Bezoekersinformatie

Bijzonderheden:

 

 

 

Ontvangsten/rondleidingen:

Graag willen wij onder de aandacht brengen dat wij met enige regelmaat voor educatieve doeleinden groepen bezoekers ontvangen en de door ons grotendeels herstelde Buitenplaats openstellen.

Het programma is op verschillende wijzen samen te stellen afhankelijk van de beschikbare tijd, het jaargetijde en de interesse en neemt veelal een tot anderhalf uur in beslag.

De kern van de bezoeken bestaat veelal uit: – Ontvangst met aangeklede koffie/thee in het koetshuis en/ of de theekoepel of onder “de beuk” afhankelijk ook van de weersomstandigheden. – Inleiding over de geschiedenis, de dendrologie en de natuurwaarden van het landgoed. Van belang zijn in dit verband de onderscheiden aanleggen onder landschapsarchitectuur uit 1830 en 1920. – Documenten en beeldmateriaal die getuigen van de tweehonderd jaar geschiedenis die ook in het veld veelal onaangetast en/of gerestaureerd aanwezig zijn. – Rondleiding in de twee aanleggen waarbij de licht en zichtlijnen ook van binnenuit kunnen worden beleefd. – Versnapering/drankje in het veld.

Ten behoeve van het herstel en behoud van de Buitenplaats vragen wij een bijdrage  afhankelijk van het programma, tijdsbestek en het aantal personen (minimaal 20).

Neem voor nadere informatie contact met ons op.

Anne-Marie en Paul Kamphuis:

– Telefoon 0541-534384

– E-mail: annemariekunst@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: